Serveis

Instal.lació de portes automàtiques i motorizacions

El nostre personal té una àmplia experiència en la instal·lació de tota classe de portes i motors, adequant-los al tipus, la grandària i el pes de la porta.

Tenim portes d’alumini d’alta qualitat i diversos acabats i destaquem la disponibilitat en tots els colors, anoditzats i imitacions fusta. A més, els productes anoditzats ofereixen 10 anys de garantia i els productes lacats 6 anys. També cal esmentar que els nostres productes porten la marca CE, és a dir, els productes compleixen amb els requisits legals i tècnics en matèria de seguretat dels estats membres de la Unió Europea.

Els fabricants dels productes que instal·lem són empreses de prestigi reconegut i àmplia experiència en el sector; en portes, els fabricants són empreses d’Espanya, mentre que per a motors i automatismes el nostre subministrador és l’empresa Erreka, membre de la Corporació MONDRAGÓN.

Reparació de tot tipus de portes automàtiques i motoritzacions

Gràcies a l’àmplia experiència i alta formació dels nostres operaris, reparem automatismes i portes de qualsevol marca, adeqüem qualsevol porta a l’actual normativa de seguretat i oferim certificació de cada treball que fem.

En BIOT estem capacitats per a fer reparacions tant d’instal·lacions pròpies com de les realitzades per altres empreses. Atenem en un termini màxim de 24 hores.

Manteniment en comunitats, empreses i indústria

Es recomana el manteniment de les portes i motoritzacions, sobretot en instal·lacions amb un trànsit elevat de vehicles, com és el cas d’empreses i comunitats de veïns.

Així, oferim manteniment en tot tipus de portes i automatismes per a prevenir avaries i d’aquesta manera evitar problemes futurs.

Manyaneria

Subministrem bombins homologats per a gas, llum i aigua. També reparem armaris de gas comunitaris.

Videovigilància, videointèrfon i controls d’accès

No solament estem especialitzats a instal·lar i reparar portes i motors, també instal·lem videointèrfons, càmeres de vigilància i controls d’accés, molt útils per a la seguretat de l’edifici i per al registre perfecte d’entrades i eixides de vehicles i persones autoritzades.